Tiny Hand With Heart

Kvällens träning

Japp, blev Emporia istället för Ribban idag då vädret inte var på topp. Typ vid 17:00 när jag och Leo satt och åt på Donken kommer solen fram, så dags då lixom! 😛. Får man hoppas på bra väder nästa gång vi ses om några veckor eftersom vi hade tänkt ta Ribban då istället 😋.  
 
Det här med att röra på mig, jogga/powerwalka var jag beroende av ett tag! Sedan hösten 2015 fick jag 3 förkylningar på raken. Det gjorde att jag kom av mig med träningen. Sen dess har jag haft skitsvårt att ta tag i det igen!!! Blev tröttare samt mer deprimerad och fick mer ångest. Fick nån rädsla så jag hade skitsvårt att komma ut samt komma igång med det. Vänder lätt på dygnet. Meeen för att bryta detta så bestämde och tvingade jag mig själv för att ut och röra på mig en runda ikväll vilket var riktigt härligt när jag väl var ute. Detta kommer jag tvinga mig själv tills jag kommer in i det och det inte kommer kännas lika jobbigt längre! Bara för att må bättre, det är mitt mål. Det är ju alltid jobbigt i början innan man har lyckats komma över tröskeln! Sägs att röra på sig har måååånga fördelar som: 
 
Det är en medicin mot både depression, ångest, oro och sömnbesvär.
Man blir piggare stärker immunförsvaret som också påverkar psyket till det positiva.
Det motverkar stress, koncentrationen samt minnet. T.o.m alzheimers, dementsjukdomar eller sjukdomar över huvud taget. 
 
{Här} kan man läsa mer om hur viktigt det är att röra på sig och det ska ju naturligtvis vara i lagom mängder ;). 
 
På kvällens träningsrunda.

Kategori: / Work out / Workout /

Jenni Lenita

Publicerad 2017-05-25 10:10:58

Det är sant det du skriver, man mår så mycket bättre när man rör på sig. Kommer man bort från rutinerna kommande till träningen så kan det vara svårt att komma tillbaka igen, i alla fall är det så för mig :D

Svar: Ja, visst är det så! :D Ja, det är jätte svårt att komma tillbaka igen! Man får tvinga sig själv vilket oftast känns tufft men vad ska man göra liksom 😁
sannasimages.blogg.se

Jenni Lenita

Publicerad 2017-05-25 10:11:33

Förresten, så otroligt fin bild, så vacker <3

Svar: Åh, tackar! ♡
sannasimages.blogg.se

Sarah

Publicerad 2017-05-25 20:51:40

tack så mycket vänne

Våga öppna ditt hjärta Anonyma kommentarer utan att jag vet vem det är och efterblivna kommentarer publiceras ej! Man får ju naturligtvis kommentera sina åsikter samt vad man tycker men då måste man stå för det också med att skriva sitt namn samt sin bloggadress om man har en sådan. Denna bloggen är för fin för fula kommentarer ツ. Tänk på att du alltid lämnar en IP-adress efter dig.
Publiceras ej