Tiny Hand With Heart

Idag är ingen vanlig dag

Alltså, orka fylla 31 år, haha. Vilken ångest, känner mig yngre typ som 20! Men man får tänka att det bara är en siffra. Telefonen ringde och det var P-G som sjöng för mig, haha blev så glad! Mamma kom in sedan och sjöng för mig med en bukett rosor i olika färger, chokladboll och en stor kanelbulle på brickan! Min present bestod av en påfyllning till ett objektiv. Sparar till ett sådant. Det längsta objektivet jag har är på 200mm och vill ha 300mm också. Sooooligt väder idag med 21 ℃, så tur med vädret har man! Ska ta tåget om ett par timmar till Simrishamn för att fira med min vän, Lina på en god restaurang. Blir sedan att jag sover över hos henne. I övermorgon blir det ridlektion i Eljaröd med min vän Mari så det är ju inte så lönt att åka hem innan! 
 
Nepp, nu ska jag gå och göra mig iordning. Hoppas ni har en nice helg! Kraaaam
 

Kategori: / Födelsedagar /

Sarah

Publicerad 2017-05-27 22:03:54

aaa men det blir ingan MMa för oss

Svar: Oki, va synd! 😞❤️
sannasimages.blogg.se

Jenni Lenita

Publicerad 2017-05-28 08:43:28

Men stort grattis till dig i efterskott 💕 Jag hoppas att du har haft en underbar dag och att fylla 31 är ju knappt början på livet 😉

Min syster fyllde också år igår 😄

Svar: Åh, tack så mycket! 😃 ja, jag hade en bra födelsedag! Näe, det sägs ju det 😋. Åh, gjorde hon va nice! 😊😊😊
sannasimages.blogg.se

Carina

Publicerad 2017-05-28 17:59:05

Man får tänka att det bara är en siffra. Man kan ju känna sig ung fast man blir äldre. kram

Svar: Ja precis 😊 kram
sannasimages.blogg.se

Våga öppna ditt hjärta Anonyma kommentarer utan att jag vet vem det är och efterblivna kommentarer publiceras ej! Man får ju naturligtvis kommentera sina åsikter samt vad man tycker men då måste man stå för det också med att skriva sitt namn samt sin bloggadress om man har en sådan. Denna bloggen är för fin för fula kommentarer ツ. Tänk på att du alltid lämnar en IP-adress efter dig.
Publiceras ej