Tiny Hand With Heart

27 - 28 maj

Undertiden Fille är ute och tar lite frisk luft passar jag på att blogga lite här i hans lilla etta 😋. Hade en bra födelsedag igår här i Simrishamn. När jag var inne med tåget blev det att jag och Lina gick till hamnen och åt varsin strut med mjukglass. Så galet gott det är alltså! Valde med chokladströssel såklart och Lina med chokladtopping samt krossade nötter. Vid 18:00 åt vi god mat inne på Måns Byckare då jag valde oxfilé och cider. Lina valde nån pasta med havets läckerheter och nån cider specialare. Fick en aning ångest sen för egentligen var det för dyrt för min plånbok kände jag 😕. Men men fyller ju bara år en gång om året. Dagen avslutades med Jönssonligan på sjuan och prinsesstårta hemma hos Lina. Lite myspys.  
 
 
Vid lunch blev det att vi gick hem till Fille för att Lina sedan skulle vidare och fira sin mamma då det har varit mors dag idag. Jag och Fille har inte gjort så mycket, bara chillat. 
 
Imorgon blir det ridlektion med Mari på hennes hästar, ska bli riktigt nice :D. Hur det gick får ni veta i hästbloggen sen ;). 

Kategori: / Födelsedagar /

Carina

Publicerad 2017-05-31 18:46:34

Man måste ju unna sig ibland om man har möjlighet. Kram

Svar: Ja precis, man får göra det ibland! ☺ Kram
sannasimages.blogg.se

Våga öppna ditt hjärta Anonyma kommentarer utan att jag vet vem det är och efterblivna kommentarer publiceras ej! Man får ju naturligtvis kommentera sina åsikter samt vad man tycker men då måste man stå för det också med att skriva sitt namn samt sin bloggadress om man har en sådan. Denna bloggen är för fin för fula kommentarer ツ. Tänk på att du alltid lämnar en IP-adress efter dig.
Publiceras ej