Tiny Hand With Heart

Bakgrund för juni månad

Alltså tänk, imorgon är vi inne i första sommarmånaden! Men det kan man inte tro med tanke på hur vädret har varit idag, haha! Har både blåst och varit kallt, värsta höstvädret. Får man se vad juni har att bjuda på sen då 😋.
 
Bilden är klickbar om man vill ha den som bakgrund i sin dator ;).

3 KOMMENTARER
Kategori: / För dig /

Till min älskade mamma

Eftersom jag varken har varit hemma eller haft nån möjlighet att skriva en mors dag-dikt för 2 dagar sedan fick man skriva en idag 😋
 

4 KOMMENTARER
Kategori: / Dikter /

27 - 28 maj

Undertiden Fille är ute och tar lite frisk luft passar jag på att blogga lite här i hans lilla etta 😋. Hade en bra födelsedag igår här i Simrishamn. När jag var inne med tåget blev det att jag och Lina gick till hamnen och åt varsin strut med mjukglass. Så galet gott det är alltså! Valde med chokladströssel såklart och Lina med chokladtopping samt krossade nötter. Vid 18:00 åt vi god mat inne på Måns Byckare då jag valde oxfilé och cider. Lina valde nån pasta med havets läckerheter och nån cider specialare. Fick en aning ångest sen för egentligen var det för dyrt för min plånbok kände jag 😕. Men men fyller ju bara år en gång om året. Dagen avslutades med Jönssonligan på sjuan och prinsesstårta hemma hos Lina. Lite myspys.  
 
 
Vid lunch blev det att vi gick hem till Fille för att Lina sedan skulle vidare och fira sin mamma då det har varit mors dag idag. Jag och Fille har inte gjort så mycket, bara chillat. 
 
Imorgon blir det ridlektion med Mari på hennes hästar, ska bli riktigt nice :D. Hur det gick får ni veta i hästbloggen sen ;). 

1 KOMMENTARER
Kategori: / Födelsedagar /