Tiny Hand With Heart

Lillsyrrans examen

I förrgår åkte man upp till Småland för att fira syrrans examen som hon tog igår i Kalmar. Hon har utbildat sig till lågstadielärare. Känner mig glad och stolt för hennes skull! Själv har ju skolan aldrig varit min starka sida om man säger så! Har ju lite svårigheter som att läsa svåra texter och förstå! Kan även vara lite långsammare än vanligt, behöver lite mer tid på mig. Nu mera kan jag även ha problem med orken. Så en önskan jag har är att kunna utbilda mig till något! Hennes examen varade i ungefär 2 timmar med tal från flera personer från både lärare och elever samt ett par elever sjöng några låtar. Efter det blev det mycket fotograferande ute. 
Maten bestod sedan av laxtallrik i en fiskrestaurang. GALET gott! Älskar rökt lax! 
Efterrätten tog vi hemma hos syrrans svärföräldrar sedan som bestod av hemmagjord blåbärspaj med grädde och glass. Mums! 
 
Idag var festen med både vår släkt och hennes vänner. Mycket nice men kallt, mulet och regnigt dock! Eftersom vi var så många fick vi sitta ute i ett sådant stort tält hemma hos svärföräldrarna med liiiite värme. Maten bestod också av lax, ägg, sås med rom i, paj, bullar m.m. Efterrätten bestod av en god kaka med grädde och jordgubbar på. Mumsimums! Charlotte fick måååånga fina presenter. Ena presenten var en resväska med en resa i till Kroatien. Typ där jag var för två år sedan. De reser redan i nästa vecka. Hon fick även smycken, gynningpresenter, grejer till huset m.m. 
Av den orsaken att jag sitter och bloggar från Charlottes dator och hon inte har photoshop får jag vänta med att publicera bilderna tills jag är hemma igen. Det blev en hel del kan jag lova! Hahah. 
 
 
Bild tagen idag på festen då jag kände mig väldigt trött!

Kategori: / Fester /

annelie

Publicerad 2017-06-04 09:55:51

det lät ju nice...hälsade du från mig? fin bild vännen kram

Svar: Tackar! Ja, det var riktigt nice! 😊😊😊 Kram
sannasimages.blogg.se

Carina

Publicerad 2017-06-07 18:25:52

Kul att du har en syster som bor i Småland. Du är ju både Smålänning och skåning. Kram

Svar: Jajamensan 😋 Kram
sannasimages.blogg.se

Våga öppna ditt hjärta Anonyma kommentarer utan att jag vet vem det är och efterblivna kommentarer publiceras ej! Man får ju naturligtvis kommentera sina åsikter samt vad man tycker men då måste man stå för det också med att skriva sitt namn samt sin bloggadress om man har en sådan. Denna bloggen är för fin för fula kommentarer ツ. Tänk på att du alltid lämnar en IP-adress efter dig.
Publiceras ej