Tiny Hand With Heart

Intervju och mitt efterlängtade objektiv

Dagens uppstigning: Strax innan 11:00.
Dagens väder: Soool 
 
Dagens händelse: Intervju på Handkraft som inte tog längre än 20 min. Hoppas nu det finns plats i den inriktningen som jag är intresserad av! 😁✊ De sju inriktningarna är cykelverkstad, kopiering, paketering/montering, ramverkstad, snickeri, textil och kök. Valde textil bl.a. De skulle ringa mig sen i dagarna här. Hade lite ångest och rädsla igår för hur jag skulle komma dit! Sökte på skånetafiken och då kom det upp först 6:an till Värnhem och byte till 31:an samt gå resten av biten sen. Jag sökte sedan från Värnhem till Handkraft för det var den biten jag kände mig så osäker på och då kom det upp bara 6:an. Så alltså 6:an körde verkligen hela vägen och stannade precis utanför Handkraft över vägen, haha sååå skrattretande! 
 
Efter intervjun tog jag bussen till Värnhem och gick till Scandinavian Photo och köpte mitt efterlängtade objektiv, 18mm - 300mm. Passade på att köpa ett filter till den också vilket var välbehövligt då jag inte hade något. Köpte även ett extra batteri till kameran. 
 
Dagens outfit: Ljusbeige klänning med blommor på samt svarta tights. 
Dagens smink: Det naturliga d.v.s inget. 
Dagens frisyr: Svans. 
 
Dagens mående: Ok. 
Dagens bästa: Helt klart objektiveeeet! 😃
Dagens sämsta: -
 

Kategori: / Dagens /

annelie

Publicerad 2017-06-27 19:24:42

hoppas de blir skojigt me objektivet :) kram

Svar: Ja absolut, det blir det säkert! :D Kram
sannasimages.blogg.se

Våga öppna ditt hjärta Anonyma kommentarer utan att jag vet vem det är och efterblivna kommentarer publiceras ej! Man får ju naturligtvis kommentera sina åsikter samt vad man tycker men då måste man stå för det också med att skriva sitt namn samt sin bloggadress om man har en sådan. Denna bloggen är för fin för fula kommentarer ツ. Tänk på att du alltid lämnar en IP-adress efter dig.
Publiceras ej